Αστρολόγος Μέντιουμ Οδυσσεία


 

Την  ΚΟΜΠΟΥΧΑ μπορείτε να την προμηθευτείτε από τον κο Παναγιώτη Ρωμανό στο τηλ.: 2103601622 ΔΩΡΕΑΝ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το βότανο για τις ΜΥΡΜΗΓΚΙΕΣ μπορείτε να το προμηθευτείτε από το γραφείο της κας Οδυσσείας οδός Κάνιγγος αρ. 2 ΔΩΡΕΑΝ Τηλ:2103818035/6984489123

 

Η ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΚΑΣΤΟΝ ΝΑΙΣΣΑΝ

 


 Β  Ι  Β  Λ  Ι  Ο  :
          
Η ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΚΑΣΤΟΝ ΝΑΙΣΣΑΝ

Η αληθινή ιστορία των προσπαθειών για την παρεμπόδιση εναλλακτικής θεραπείας του Καρκίνου, του AIDS και άλλων ασθενειών ανοσολογικής βάσεως.
Συγγραφέας: Christopher Bird (Κρίστοφερ Μπερντ) (Συνδημιουργός των διεθνών Μπεστ-Σέλερς: "Η μυστική ζωή των φυτών" και "Τα μυστικά του εδάφους".
Μετάφραση: Ευάγγελος Παππάς.
Επιμέλεια μετάφρασης: Π. Ρωμανός, Γ. Χατζής

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε :
 1. Βιβλιοπωλείο
  Χαράλαμπος Γ. Τόμπρος
  Φιλολάου 41- 43 Παγκράτι
  Τηλ/Φαξ 2107017856
 2. Κέντρο Επιμορφωτικών Σεμιναρίων "ΟΔΥΣΣΕΙΑ"
  Κάνιγγος 2 Πλ. Κάνιγγος Αθήνα.
  Τηλ. 2103818035
 3. Εκδόσεις "ΕΙΣΕΛΙΞΗ" Τηλ.: 2103601622

Εισαγωγικό σημείωμα του βιβλίου:

Στο βιβλίο Η ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΚΑΣΤΟΝ ΝΑΙΣΣΑΝ περιγράφονται ασκήσεις αντιγήρανσης, αν και είναι πανάρχαιες, μας αποκαλύφθηκαν την κατάλληλη στιγμή, ώστε να συμπέσουν με τη μεταβολή της παγκόσμιας συνείδησης που είναι γνωστή ως 12:12 (δώδεκα δωδεκάτου). Τη συγκεκριμένη ημερομηνία του έτους 1994 μεταβιβάσθηκε ενέργεια στο ηλιακό μας σύστημα και απελευθερώθηκαν άγνωστα αμινοξέα στον εγκέφαλο των ανθρώπων, ικανά να οδηγήσουν τους άνδρες και τις γυναίκες στο επόμενο εξελικτικό στάδιο του ανθρώπινου είδους. Αποτέλεσμα αυτών είναι η δυνατότητα αντιστροφής του κώδικα της γήρανσης που είναι εγγεγραμμένος στο σώμα μας.

Οι ασκήσεις έχουν σκοπό να βοηθήσουν την ανθρώπινη ψυχή να αποδεχθεί την επίδραση της μνημειώδους αυτής συνειδησιακής αλλαγής σε χρόνο ύστερο της στιγμής που συνετελέσθη. Στο στάδιο που βρισκόμαστε είναι εφικτό να αποφύγουμε τα γηρατειά και το θάνατο.

Ο εκφυλισμός του σώματος είναι επίκτητος και οφείλεται στη γενικευμένη πεποίθηση ότι θα συμβεί ή σε άλλες ανάλογες σκεπτομορφές. Η διαδικασία της γήρανσης μπορεί να αντιστραφεί με συγκεκριμένες αλχημικές τεχνικές, οι οποίες ενεργοποιούν εκ νέου τα εγκεφαλικά κέντρα και τους αδένες που ελέγχουν το σύστημα των πεποιθήσεών μας, που είναι υπεύθυνο για το φυσικό εκφυλισμό.

Η συγγραφέας Princess Aurora Sharula Dux (Πρίνσες Ωρόρα Σαρούλα Νταξ) γεννήθηκε το 1725 και μας μεταφέρει πρακτικές και γνώση από την υπόγεια πόλη Τέλος από την οποία κατάγεται, όπου οι σκεπτομορφές της γήρανσης είναι άγνωστες. Στην ηλικία των 283 ετών φαίνεται μόνο 35 και είναι ζωντανό παράδειγμα αειζωίας. Μαζί με το σύντροφό της Shield (Σηλντ), προσφέρει αυτήν την πρωτοποριακή γνώση και τις τεχνικές που απαιτούνται για να κατακτήσετε κι εσείς την αθανασία. Η πόλη Telos (Τέλος) βρίσκεται κάτω από το όρος Shasta (Σάστα), στη βόρεια Καλιφόρνια των Η.Π.Α.


Τηλ. 210 3818035, κινητό: 6984489123, Fax: 2130281264. Αλληλογραφία: Οδυσσεία (Πύρρα). Πλ. Κάνιγγος οδός Κάνιγγος αρ. 2, Τ.Κ.: 10677 Αθήνα. Ε-mail: