ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

 Η κα Οδυσσεία Φίσκυλη γεννήθηκε στις 27-9-1962 στην Ελλάδα (Κορυδαλλό Αττικής) και είναι μικρασιατικής καταγωγής (Σμύρνη) από τους γονείς της μητέρα της, από Αλεξάνδρεια Αιγύπτου από τον παππού της μητέρας της και με ρίζες από Ιταλία (Βενετία) από τον προπάππου του πατέρα της. Είναι απόφοιτος επαγγελματικού Λυκείου και σπουδάστρια ΤΕΙ/Πειραιά/Τμήμα Λογιστικής. Είναι μητέρα 2 παιδιών και ήδη γιαγιά 3 εγγονιών. Είναι έγγαμη και ο σύζυγός της είναι ο συνεργάτης της κος Άντουι.

Από μικρή ηλικία παρουσίασε τηλεπαθητικά φαινόμενα και σε ηλικία 12 περίπου ετών (14-8-1974) έκανε την πρώτη ολοκληρωμένη πρόβλεψη της (1η εκεχειρία στην Κύπρο). Σε ηλικία 17 ετών άρχισε τη συστηματική μελέτη της αστρολογίας και της χειρομαντείας. Σε ηλικία 21 ετών εξετάστηκε από δάσκαλο παραψυχολογίας και διαπιστώθηκε τόσο η ικανότητα της ως λήπτη όσο και ως πομπού. Άρχισε τα πρώτα μαθήματα αυτοΰπνωσης και έκτοτε μελέτησε επί πολλά έτη μεταφυσική, παραψυχολογία, αριθμολογία, ενεργειακές θεραπείες, διαπροσωπικές σχέσεις, εφηρμοσμένη ψυχολογία, υπνωτισμό, πνευματοθεραπεία, έλεγχο του νου, διαλογισμό, σε διάφορα σεμινάρια, όπως επίσης έκανε συνεχώς πρακτική εξάσκηση της τηλεπαθητικής της ικανότητας. Η κα Οδυσσεία Φίσκυλη επίσης είναι ενορατική. Αυτό το χάρισμα το ανακάλυψε τυχαία όταν άρχισε να διαπιστώνει ότι παρουσίαζε φαινόμενα αυτόματης γνώσης. Ως Διορατικό Διάμεσο έχει την ικανότητα της Εσωτέρας Θέασης και αυτό την έχει βοηθήσει πολλές φορές για να εντοπίσει κρυμμένα προβλήματα κυρίως υγείας.

Σήμερα η κα Οδυσσεία Φίσκυλη είναι αναγνωρισμένη διπλωματούχος Παραψυχολόγος, Ψυχοερευνήτρια και Υπνο-Πνευματοθεραπεύτρια (Παραψυχοκοινωνιολογική Εταιρεία Ελλάδος), διπλωματούχος Αστρολόγος, Αριθμολόγος (Πυθαγόρειο αστρολογικό και μεταφυσικό εργαστήρι), RΕΙΚΙ (USHUI), έχει ειδικευτεί στη Διαμεσότητα, στη Χειρομαντεία (Αίγυπτος-2001), στη πρόβλεψη μέσω τσιγγάνικων καρτών (Αυστρία-2005) και οι προβλέψεις της σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος την έχουν καταξιώσει ως επαγγελματία. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί, ως επί το πλείστον, για τις προβλέψεις της, είναι η δυτική, η κινέζικη και η γιαπωνέζικη αστρολογία, η πυθαγόρεια αριθμοσοφία, οι χρησμοί, το Ι Τσινγκ, η γεωμαντεία, οι κάρτες ταρώ, οι διάφοροι τύποι καρτών (Ινδική, Τσιγγάνικη, Αγγέλων, Φαραώ, κλπ) η κρυσταλλομαντεία, η καθρεπτομαντεία, η καφεμαντεία, η χειρομαντεία, οι ρούνοι, η ψυχομετρία και το εκκρεμές.

Η κα Οδυσσεία Φίσκυλη είναι δημιουργός του NARA SYSTEM OF THERAPY, της NARA γιόγκα, του NARA DO (KARA NO, KARA NO TE, KARA NO SINTO) και κατέχει τον τίτλο και βαθμό (ΠΥΡΡΑ).

Είναι υπεύθυνη του Κέντρου Επιμορφωτικών Σεμιναρίων το οποίο απευθύνεται σε ερασιτέχνες αλλά και σε επαγγελματίες και στο οποίο διδάσκει την ανάπτυξη των ψυχικών δυνάμεων (τηλεπάθεια, διόραση, διακοή κα), την ανάπτυξη των θεραπευτικών ικανοτήτων (για αυτοθεραπεία και ετεροθεραπεία), την υπνοπνευματοθεραπευτική τέχνη, τη Δυτική Αστρολογία, βασικές αρχές Κινέζικης και Γιαπωνέζικης Αστρολογίας, Αριθμολογία (πυθαγόρεια μέθοδος), Ταρώ, Διαλογισμό, Αυτοετερογνωσία, ΡΕΙΚΙ, Χαρτομαντεία, Καφεμαντεία, Χειρομαντεία, Ρούνους, Ι Τσινγκ, και άλλες μεθόδους μαντικής.

Δημιούργησε το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ-ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ «NARA ACADEMY» στο οποίο διδάσκει τα ως άνω μαθήματα σε σπουδαστές που ενδιαφέρονται για περαιτέρω ανάπτυξη αυτών των ικανοτήτων, ώστε να βοηθήσει στην ορθή εκπαίδευση των ταλαντούχων τηλεπαθητικών ατόμων.

Στο έργο της έχει συμπαραστάτες τους συναδέλφους της από Αίγυπτο (Άχμαντ), από Συρία (Νάσερ), από Νιγηρία (Οba Κ.Ι.), από Σενεγάλη (Yoro Sa Ba) και από τη Γκάνα (Άγγελο Άντουι).

Με τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικές εκπομπές και με τα άρθρα της στον τύπο και στο διαδίκτυο έχει δώσει το «δείγμα γραφής» για τις γνώσεις και τις ικανότητες της. Έχει ταξιδέψει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα επισκεπτόμενη πελάτες της και έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό για συμμετοχή σε συνέδρια και σεμινάρια. Αρκετά συχνά διεξάγει έρευνες σε σχέση με παραψυχικά ή παραφυσικά φαινόμενα και δίνει διαλέξεις σε διάφορους χώρους με αντικείμενο την Παραψυχολογία και την Εσωτέρα Θεραπευτική.

Η κα Οδυσσεία Φίσκυλη διατηρεί γραφείο στο κέντρο της Αθήνας (Κάνιγγος 2) και έχει αρχίσει την έκδοση των βιβλίων της.

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΗ 90 11........ ΔΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ "Ατομική Πρόβλεψη για εσάς"
 


Τηλ. 210 3818035, κινητό: 6984489123, Fax: 2130281264. Αλληλογραφία: Οδυσσεία (Πύρρα). Πλ. Κάνιγγος  οδός Κάνιγγος αρ. 2, Τ.Κ.: 10677 Αθήνα. Ε-mail:maa@nara.gr

Astrology, fortune teller, Αστρολογία, χαρτομαντεία, καφεμαντεία, Ταρώ, θεραπεύτρια Ρέϊκι