ΦΥΛΑΚΤΑ

Στην προσπάθεια για τη βοήθεια του εαυτού του, ο άνθρωπος από την απαρχή της ιστορίας του προσπάθησε να ανακαλύψει και άλλους τρόπους. Έτσι κατέφυγε στη Μαγεία και δημιούργησε «μαγικές» πρακτικές και μεθόδους, οι οποίες βρίσκονται μεταξύ του ανθρώπινου και του πνευματικού κόσμου. Έτσι, σιγά-σιγά, και μετά από πάρα πολλά χρόνια πειραματισμών, ανακαλύφθηκε η «μαγική» δύναμη ζώων, πτηνών, φυτών, δένδρων, εντόμων, ερπετών, ψαριών, κρυστάλλων, λίθων, ορυκτών, μεταλλευμάτων, καθώς και η «μαγική» δύναμη των αριθμών, των γραμμάτων των διαφόρων αλφαβήτων και των συμβόλων. Ανακαλύφθηκε, επίσης, ότι η χρήση ορισμένων από τα προαναφερόμενα υλικά σε συνδυασμό μεταξύ τους και κατασκευασμένα κάτω από ορισμένες αστρολογικές συγκυρίες, δηλαδή στην κατάλληλη για τον κάθε σκοπό εποχή, ασκούσε θετική επίδραση και έφερνε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Έτσι ξεκίνησε η συστηματική κατασκευή των κάθε λογής φυλακτών, τάλισμαν, γουριών, κλπ. Η κατασκευή των βασίζεται στη θεωρία της Αντιστοιχίας, δηλαδή, το όμοιο δημιουργεί το όμοιό του.

Όπως ήδη γνωρίζετε η ενέργεια ενός σώματος ή ενός αντικειμένου δεν χάνεται, αλλά όταν φεύγει από το ένα σώμα ή αντικείμενο πάει σε ένα άλλο και απλώς αλλάζει μορφή και λειτουργία. Επίσης, όταν ένα αντικείμενο γεμίσει με ένα ενεργειακό φορτίο, τότε είτε μεταβάλλεται σε ενεργειακό συσσωρευτή και συγκρατεί την ενέργεια είτε μεταβάλλεται σε ενεργειακό αναμεταδότη και την εκπέμπει. Το αντικείμενο πρέπει να είναι «ενεργειακά αγώγιμο» όπως το λέμε, δηλαδή να είναι φτιαγμένο από υλικά κατάλληλα που να προσφέρουν τη δυνατότητα της πρόσληψης ενέργειας, καθώς και να έχει την ανάλογη «χωρητικότητα», ώστε να αποθηκεύσουμε σε αυτό την ποσότητα της ενέργειας που επιθυμούμε. Τέτοια αντικείμενα είναι τα Φυλακτά, τα Τάλισμαν, τα Γούρια και οι Μασκότ.

Για να καταλάβουμε καλύτερα τη διαφορά μεταξύ των διαφόρων «μαγικών» κατασκευών σας δίνω τους ορισμούς τους.

Φυλαχτό = Ονομάζεται ένα αντικείμενο κυρίως με ασυνήθιστο σχήμα ή χρώμα και το οποίο περιέχει διάφορα υλικά, όπως χόρτα, πέτρες, ορυκτά, αποξηραμένα έντομα, φυτά, μέταλλα, κρυστάλλους, χρώματα, ομοιώματα ζώων, επιγραφές, ιερά λόγια, ιερά σχέδια, παραφίνη, μετάξι, βότανα, σύμβολα, παραστάσεις, αριθμούς, ζωδιακά σύμβολα, θρησκευτικά σύμβολα, φτερά, τεμάχια ζώων, ονόματα, μαλλιά, νύχια, προσωπικά αντικείμενα, λιβάνια, χάντρες, λουλούδια, υγρά, κρασί, ξύδι, σπόρους, αυγά, φίδια, φελλό, κεριά, υφάσματα, έλαια, αρώματα, φρούτα, μπαχαρικά. Επίσης στα φυλακτά χρησιμοποιούνται και οι Ρούνοι, τα κινέζικα εξάγραμμα του Ι Τσινγκ, οι σφραγίδες των πλανητών και τα ιερά ονόματα των διαφόρων θρησκειών.

Τάλισμαν = Ονομάζεται κάθε κρεμαστό λαιμού το οποίο είναι φτιαγμένο από λίθους ή/και κρυστάλλους δεμένους με το κατάλληλο μέταλλο ή άλλο υλικό, όπως ξύλο, πηλό, δέρμα, κλωστή, φτερά πτηνών, δόντια ή κόκαλα ψαριών, κοχύλια.

Γούρι = Ονομάζεται ένα αντικείμενο το οποίο είναι φτιαγμένο όπως τα φυλακτά αλλά με σκοπό να φέρει τύχη ή καλή έκβαση συγκεκριμένης υπόθεσης.

Μασκότ = Ονομάζουμε ένα ζώο πραγματικό ή φανταστικό, αληθινό ή ψεύτικο, το οποίο χρησιμοποιείται για να φέρει καλή τύχη ή την καλή έκβαση μιας υπόθεσης.

Τα αναμενόμενα αποτελέσματα που προσφέρουν τα ανωτέρω είναι προστασία από Μαγεία, Κακό μάτι (βασκανία), Γλωσσοφαγιά, Αρνητικές επιρροές, προβλήματα Υγείας, Τροχαία, Αιφνίδιο θάνατο, προστασία Σοδειάς, Αμπελιών, Κοπαδιών, καταπολέμηση Εχθρών, προστασία από κάθε Κακό, από Κλέφτες, Πλημμύρα, Πυρκαγιά, ενίσχυση για Υγεία, Τύχη, Μαγνητισμό, Γονιμότητα, Ευδιαθεσία, Σεξ απήλ, καλά ΄Ονειρα, επιτυχία Γάμου, επιτυχία σε Εξετάσεις, Πρόσληψη, Επαγγελματική επιτυχία, έκτακτη Τύχη, καθαρό Μυαλό, καλή Μνήμη, Ηρεμία, Διαλογισμό, εξεύρεση Φίλων, Συνεργατών, καλή Εγκυμοσύνη, καλή Γέννα, Οικονομική βελτίωση, επιτυχία σε Ραντεβού, εξεύρεση Ερωτικού συντρόφου, Μακροβιότητα και αρκετές άλλες επιθυμίες.

 ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΗ 90 11........ ΔΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ "Ατομική Πρόβλεψη για εσάς"


Τηλ. 210 3818035, κινητό: 6984489123, Fax: 2130281264. Αλληλογραφία: Οδυσσεία (Πύρρα). Πλ. Κάνιγγος οδός Κάνιγγος αρ. 2, Τ.Κ.: 10677 Αθήνα. Ε-mail: maa@nara.gr