ΛΙΒΑΝΙΑ-ΤΑΛΙΣΜΑΝ-ΦΥΛΑΚΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΣ

 

Νέες παραλαβές!

Παρελήφθησαν λιβάνια-φυλακτά-τάλισμαν από Ινδία-Συρία-Τουρκία-Νιγηρία-Αίγυπτο-Σενεγάλη-Γκάνα και ειδικά αρώματα από Ταϋλάνδη.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να καλέσουν στο 6984489123 και στα υπόλοιπα τηλέφωνα για να κλείσουν την παραγγελία τους. Τα αποστέλλουμε ταχυδρομικά με αντικαταβολή σε διακριτικό φάκελο.

Για τους συναδέλφους ειδικές τιμές!!!

 

ΦΥΛΑΚΤΑ ΓΙΑ :

Βελτίωση γάμου-σχέσης, επιτυχία επαγγελματική, οικονομική άνοδο, βελτίωση σχέσεων με διάφορα άτομα, ενεργειακό καθαρισμό χώρων, αύξηση θετικής ενέργειας σε χώρο, ερωτισμό, μαγνητισμό, προστασία από αρνητικές επιρροές, άνοιγμα τύχης, άνοιγμα γάμου, άνοιγμα επαγγελματικής επιτυχίας, για επιτυχία σε εξετάσεις, αποκάλυψη εχθρών, απομάκρυνση εμποδίων, επιτυχία δικαστικών υποθέσεων, προστασία από επιβουλή κακών ατόμων, επιτυχή εύρεση εργασίας, επιτυχία στην επανασύνδεση με ερωτικό δεσμό, σύζυγο, συνεργάτες, κλπ.

Τα έτοιμα τάλισμαν και φυλακτά έχουν σχεδόν τελειώσει. Υπάρχουν ελάχιστα για ορισμένες περιπτώσεις.

Δυνατότητα δημιουργίας ατομικών φυλακτών, αρωμάτων, τάλισμαν για κάθε περίσταση.

Φυλακτά για προστασία από Σοφό της φυλής των Φυλακτών WOLOF.

Ενεργειακοί Συσσωρευτές!

Α. Περίπτωση

    Ενεργειακή Ενίσχυση Οικονομικών Υποθέσεων (Για να μην ξεμένετε ποτέ από χρήματα). Για την ΠΑΡΑΛΑΒΗ τους θα πρέπει να κλείσετε ραντεβού. Το κόστος των ενεργειακών ενισχυτών για έλξη χρημάτων είναι : 80,08€. Παρακαλώ να έρθετε με ακρίβεια των χρημάτων: 80,00€ και  0,05+ 0,02+ 0,01 λεπτά. Ισχύει μόνο για όποιους έχουν αποδεδειγμένα οικονομική ανάγκη. 

Το φυλακτό της Α. Περίπτωσης λειτουργεί μόνο για τα άκρως απαραίτητα έσοδα των παραπάνω υποθέσεων.

Για εισροή χρημάτων από εργασία-τύχη-κληρονομιά-πελατεία παραπάνω από τα άκρως αναγκαία έσοδα τότε χρειάζεται το φυλακτό της "Β. Περίπτωσης" παρακάτω:

Β. Περίπτωση

       Ενεργειακή Ενίσχυση Οικονομικών Υποθέσεων (Ολική Εξόφληση Δανείων-Οριστική Απαλλαγή από Χρέη-Αγοραπωλησίες δύσκολων ακινήτων-Εισπράξεις καθυστερημένων χρημάτων από δύσκολη πηγή-Άνοιγμα οικονομικής τύχης [τυχερά παιχνίδια-κληρονομιά]-Αύξηση εσόδων από εργασία-Αύξηση πελατείας).  Για την κατασκευή τους θα πρέπει να κλείσετε ραντεβού. Το κόστος των συγκεκριμένων ενεργειακών συσσωρευτών είναι ανάλογο με την περίπτωση.

Τάλισμαν!

Μόλις παραλήφθηκαν τάλισμαν αντίνκρα για δημιουργία συμβολικών πεδίων ενεργοποίησης επαγγελματικών χώρων για αποκατάσταση πελατολογίου, οικονομική ανάπτυξη και επαγγελματική επιτυχία, ερωτικής επιτυχίας και αποκατάστασης γάμου, ανοίγματος τύχης και προστασίας, επιτυχίας σε δικαστικές-νομικές υποθέσεις.

Η δημιουργία των συμβολικών πεδίων ενεργοποίησης γίνεται από την ίδια την κυρία Οδυσσεία και τον σύζυγο και Συνεργάτη της κο (Άγγελο) Άντουι.

Προσοχή: Εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα επαγγελματικό-οικονομικό-ερωτικό-νομικό ή άλλο χρειάζεται να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας στο πεδίο "Ατομική πρόβλεψη για σας" ή να τηλεφωνήσετε στην κυρία Οδυσσεία για να συνεννοηθείτε. Προηγείται η ακριβής διάγνωση του προβλήματος και έπεται η τοποθέτηση του συμβολικού πεδίου ενεργοποίησης.

     Talisman [Τάλισμαν] Η λέξη προέρχεται από την ελληνική λέξη ΤΕΛΕΣΜΑ (telesma) με την έννοια του αντικειμένου που συμμετέχει στην τελετή, το αφιέρωμα, το αφιερωμένο, το ιερό αντικείμενο.

    Amulet [Φυλακτό] Η λέξη προέρχεται από την λατινική AMULETUM και έχει την έννοια του αντικειμένου με αποτρεπτικό ή προστατευτικό χαρακτήρα.

Όλα τα Τάλισμαν και τα Φυλακτά είναι Ενεργειακοί Συσσωρευτές. Στην παρούσα σελίδα ονομάζω Ενεργειακούς Συσσωρευτές τα Φυλακτά για την οικονομική άνοδο γιατί δεν έχουν μόνο τη δύναμη της έλξης των χρημάτων αλλά και της προστασίας από την περαιτέρω οικονομική κατάρρευση. Έτσι δρουν ως δίχτυ συγκράτησης αρχικά και δεν συνεχίζει η οικονομική κατάρρευση (εάν υπάρχει) και έπειτα δρουν ελκυστικά. 

Τα σύμβολα Πεδία Ενεργοποίησης Αντίνγκρα είναι διαφορετικά και δρουν με μικτό τρόπο: ως Προστατευτικά-Ενδυναμωτικά-Ελκυστικά-Καρμικοί Διορθωτές-κλπ.

Τα Τάλισμαν μπορεί να είναι χαραγμένα σε οτιδήποτε υλικό που ταιριάζει με το άτομο που τα χρειάζεται και για το σκοπό που θα κατασκευαστούν και είτε για να τα έχει επάνω του, είτε για να τα τοποθετήσει σε κάποιο χώρο.

Τα Φυλακτά μπορεί να είναι κατασκευασμένα από οποιοδήποτε υλικό (συνήθως περιέχουν αρκετά υλικά) κατάλληλα για το άτομο που τα ζήτησε και ανάλογα για το σκοπό που θα κατασκευαστούν. Αρχικά το φυλακτό φοριέται από το άτομο -είτε κατάσαρκα, είτε σε κάποιο μέρος της ένδυσής του- και ύστερα από 40 ημέρες μπορεί να το τοποθετήσει οπουδήποτε και να λειτουργεί εξ αποστάσεως.

Οι τιμές είναι ανάλογα με την περίπτωση εκτός ορισμένων που έχουν σταθερή τιμή.

 

ΛΙΒΑΝΙΑ

   Διαθέτουμε λιβάνια για κάθε περίπτωση, ακόμα και σπάνια υλικά. Μπορούμε να προετοιμάσουμε τα λιβάνια που χρειάζεστε για τις εργασίες σας. Δυνατότητα ταχυδρομικής αποστολής. 

ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ

Για επαναφορά προσώπου απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για συνεννόηση με κα Οδυσσεία.

 


Τηλ. 2155 05 0165, κινητό: 6984489123, 6940694380, 6909637863. Αλληλογραφία: Οδυσσεία Φίσκυλη  Κάνιγγος αριθ. 2, 10677 Αθήνα. Ε-mail: