Ωροσκόπιο

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ  2008

Ο μήνας Δεκέμβριος παρουσιάζει μία ιδιαιτερότητα που επηρεάζει όλα τα ζώδια. 7 πλανήτες (Δίας, Πλούτωνας, Αφροδίτη, Ερμής, Ήλιος, Άρης και Σελήνη στις 27) θα βρίσκονται ή θα εισέλθουν στο ζώδιο του Αιγόκερω από 1 έως και τέλος του μήνα σταδιακά. Επιπλέον η πλειοψηφική παρουσία των πλανητών στο ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάσει φανερά την τακτοποίηση εκκρεμών οικογενειακών, οικονομικών, κληρονομικών, προσωπικών θεμάτων καθώς και θεμάτων που σχετίζονται με την καριέρα.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός με τους -7- πλανήτες που προαναφέρονται στον τομέα της πορείας της ζωής του να αναμένει μεγάλες εξελίξεις που θα βασιστούν όμως στις δικές του επιλογές. Ειδικά μετά τις 27 του μήνα με την επίδραση και της Νέας Σελήνης θα πρέπει να προσέξει την καριέρα του αλλά και τις επιλογές του σε σχέση με μητέρα, πατέρα, ανιόντες συγγενείς, καθώς και επιλογές ζωής όπως γάμος, διαζύγιο, γέννηση παιδιών, καριέρα. Ο Κριός θα έχει τη δυνατότητα στις 12 του μήνα να έρθει σε επαφή με άτομα που μόνο τηλεφωνικά μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους και να ξεκαθαρίσει θέματα δανείων, εξωτερικού, υποθέσεων που σχετίζονται με θέματα ηθικής, ακόμα και με θέματα δημοσίου και ανώτατων αρχών.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος με τους -7- πλανήτες που προαναφέρονται να επηρεάζουν τον τομέα της σχέσης του με άτομα εξωτερικού αναμένεται η πρόταση για ένα ταξίδι ή μία συνεργασία να έρθει ακόμα και από μη αναμενόμενο δρόμο ή άτομο που θα δώσει την κατάλληλη ιδέα για την υλοποίηση αυτής της συνεργασίας. Με τον Κρόνο στον τομέα του έρωτα και της ψυχαγωγίας θα πρέπει να προσέξει να μην εκτεθεί λόγω εξωσυζυγικών ή παράνομων σχέσεων ή από λόγια που θα ειπωθούν από άτομα που κριτικάρουν συνεχώς. Στον ερωτικό τομέα θα πρέπει να προσέξει τα λόγια και τα έργα που θα συμβούν μπροστά σε κόσμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι με τους -7- πλανήτες που προαναφέρονται στον τομέα του σεξ και των αλλαγών θα πρέπει να αναμένουν κάθε τι να προκύψει. Εάν δεν προσέξουν ενδέχεται να χωρίσουν. Εάν προσέξουν ενδέχεται να επισημοποιήσουν σχέση. Το ερωτικό κομμάτι όλο σχεδόν το μήνα θα είναι στα ύψη και θα ειπωθούν πολλά ερωτικά λόγια και θα ανταλλαχτούν υποσχέσεις πίστης και αγάπης και από τις δύο πλευρές. Όμως με τον Ουρανό στον τομέα της πορείας της ζωής δεν αποκλείω το απρόοπτο και μάλιστα να συμβεί ενώ θα έχει ξεκινήσει κάποιας μορφής επισημοποίηση. Η πρότασή μου είναι να δείξουν ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση και να μην πιέσουν καταστάσεις. Τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν σε αυτήν την ανατροπή θα είναι ειλικρινή και τουλάχιστον δεν θα νιώσουν ότι εξαπατήθηκαν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος με τους -7- πλανήτες που προαναφέρονται να επηρεάζουν τον τομέα του γάμου και των σχέσεων που οδηγούν σε επισημοποίηση θα πρέπει να περιμένουν ακόμα και απρόοπτες εξελίξεις που όμως κάπου μέσα τους τις επιθυμούν. Η πρωτοβουλία δεν τους ανήκει απλά χρειάζεται να ανταποκριθούν θετικά σε κάθε τι που τους ωφελεί και να αρνηθούν οτιδήποτε τους ζημιώνει. Ο δυναμισμός θα τους ωφελήσει και στο γάμο ή τη σχέση γιατί θα προσδώσει ένα ρυθμό και θα οδηγήσει σε αύξηση της λίμπιντο. Μετά τις 8 του μήνα μάλιστα, θα μπορεί ο Καρκίνος να εκφράσει τα συναισθήματά του στον/στην σύντροφό του, πράγμα που καιρό τώρα αποφεύγει να κάνει. Αυτή η αστρική βοήθεια θα ξεκλειδώσει τα υπέροχα συναισθήματα που κρύβει μέσα του και μπορεί να οδηγήσει σε πολύ ευχάριστη κατάληξη.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας με τους -7- πλανήτες που προαναφέρονται στον τομέα της υγείας και της εργασίας θα πρέπει αρχικά να κάνει ένα γενικό τσεκ-απ, έπειτα θα πρέπει να αρχίσει διατροφή και άσκηση, ύστερα θα πρέπει να κάνει ένα γενικό καλλωπισμό, να ξεκαθαρίσει την γκαρνταρόμπα του και φυσικά να αποφασίσει τι θα επιλέξει, εργασία ή διασκέδαση. Εάν επιλέξει εργασία να ξέρει ότι θα εισπράξει αρκετά καλά χρήματα αλλά μετά τις 8 του μήνα θα έχει την ευκαιρία για μία νέα συνεργασία ιδιαίτερα επωφελή για εκείνον η οποία συνεργασία θα διατηρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν αποκλείεται να πάρει κάποιου είδους νομική μορφή. Στον ερωτικό τομέα θα πρέπει να σκεφτεί αρκετά και να πάρει αποφάσεις χωρίς ενδοιασμούς. Στις 12 του μήνα θα γνωρίσει ένα αρκετά αξιόλογο άτομο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος με τους -7- πλανήτες που προαναφέρονται στον τομέα των παιδιών και του έρωτα θα πρέπει να ξέρει ότι έχει πολλές πιθανότητες να αποκτήσει παιδί ή το παιδί της να αποκτήσει δεσμό (ανάλογα με την ηλικία). Επίσης θα της προταθεί να βαφτίσει παιδί. Ακόμα μπορεί να περιμένει ξαφνικές και αρκετές προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις που σχετίζονται με παιδιά. Στον τομέα του έρωτα θα έρθει ένα άτομο στη ζωή της που θα την αναστατώσει ξαφνικά και με το ίδιο στυλ θα ξαναφύγει. Η συμβουλή μου είναι να μην δώσει μεγάλη βαρύτητα σε αυτήν την γνωριμία. Στον τομέα των ακινήτων καλό είναι να προσπαθήσει να αποκτήσει το ακίνητο που επιθυμεί. Μέσα στο σπίτι αναμένεται γκρίνια για θέματα ενός ταξιδιού και μίας οικονομικής επένδυσης.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός με τους -7- πλανήτες που προαναφέρονται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας το λιγότερο που θα του συμβεί είναι να συγκατοικήσει με το άτομο που τον ενδιαφέρει, να αποκτήσει παιδί, να αποκτήσει νέο ακίνητο, να δημιουργήσει ευκαιρίες για απασχόληση στο σπίτι και κυρίως να τακτοποιήσει τις σχέσεις με την άμεση οικογένεια και ειδικά με τους γονείς και τα παιδιά. Όμως η Αφροδίτη (κυβερνήτης του Ζυγού) αναμένεται μετά τις 8 του μήνα να του προσφέρει μία ανέμελη σχέση και αρκετή διασκέδαση, χωρίς να αποκλείω τα θαλασσινά ταξίδια. Με τον Κρόνο στον τομέα του υποσυνείδητου αναμένω να γίνει μίας μορφής "έκρηξη" αναμνήσεων και να αρχίσει τα γνωστά του παράπονα. Ο Ουρανός στον τομέα της εργασίας θα του χαρίσει αρκετές ιδέες που θα μπορέσει να υλοποιήσει αλλά και τη δυνατότητα ανατροπών με σκοπό να καλυτερεύσουν οι καταστάσεις και οι συνεργασίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός με τους -7- πλανήτες που προαναφέρονται στον τομέα της επικοινωνίας θα έχει να ζήσει το λεγόμενο "δίκοπο μαχαίρι", δηλαδή από τη μία θα έχει καταπληκτικές ευκαιρίες να επικοινωνήσει με άτομα είτε συγγενικά, είτε φιλικά, είτε επαγγελματικά και να περάσει τα μηνύματά του προς όφελός του αλλά και από την άλλη θα συναντήσει έντονη αντιπαράθεση, αρνήσεις, αναβολές, αντιρρήσεις κάθε είδους καθώς και ανακάτεμα ατόμων άσχετων με τις υποθέσεις που θα εξελίσσονται. Η συμβουλή μου είναι να δείξει αρκετή υπομονή και αυτοσυγκράτηση και έτσι θα καταφέρει με καθαρό μυαλό να βρει τον κατάλληλο χειρισμό της κάθε κατάστασης και προσώπου και να φτάσει στο επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα που θα έχει βάλει ως στόχο. Ο Σκορπιός εάν προσέξει πολύ τα ανωτέρω θα είναι ο μεγάλος κερδισμένος αυτού του μήνα. Στον ερωτικό τομέα αναμένεται γύρω στις 12 μία ευχάριστη έκπληξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης με τους -7- πλανήτες που προαναφέρονται να επηρεάζει τα οικονομικά του καθώς και τα αισθηματικά του θα πρέπει να προσέξει πώς θα σταθεί απέναντι σε κάθε πρόσωπο που θα προσπαθήσει να τον επηρεάσει γιατί δεν θα μπορέσει από μόνος του να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα αλλά θα χρειαστεί την στήριξη ή/και τη συμμετοχή και άλλων ατόμων. Έτσι ο Τοξότης εάν θέλει να στρώσει καλά τη δουλειά του ή κάποια κατάσταση που θα του αποφέρει τακτικό εισόδημα θα πρέπει να αποκτήσει διαλλακτικότητα και υπομονή σε σχέση με άτομα που θα τον στηρίξουν. Επίσης στον ερωτικό τομέα θα πρέπει κυρίως γύρω στις 27 του μήνα να μην υπερβάλλει και να αποφύγει να πιέσει τον/την ερωτικό/ή του σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως με τους -7- πλανήτες που προαναφέρονται στον τομέα της προσωπικότητας θα του δώσει από την αρχή μέχρι το τέλος του μήνα κάθε δυνατή ευκαιρία για να προβάλλει την προσωπικότητά του, τα θετικά του στοιχεία, τα ταλέντα του, τις απόψεις του, τις δυνατότητές του και να κερδίσει εύνοια σε κάθε τομέα της ζωής του. Αναμένω νέο δεσμό γύρω στις 12 του μήνα και κορύφωση των επιτυχιών γύρω στις 27. Με τον Ουρανό στον τομέα της επικοινωνίας δεν αποκλείω κάποια επαφή με άτομα του εξωτερικού. Με τον Κρόνο (κυβερνήτη του) στον τομέα των δανείων θα μπορέσει εφόσον το έχει ήδη προγραμματίσει να πάρει το στεγαστικό δάνειο που χρειάζεται. Θα πρέπει να προσέξει πάρα πολύ τις μετακινήσεις του μετά τις 12 του μήνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος με τους -7- πλανήτες που προαναφέρονται να επηρεάζουν την βαθύτερη ψυχική του οντότητα θα πρέπει να αναμένει τα πάντα να συμβούν ακόμα και δραματικές αλλαγές στην προσωπική, οικογενειακή, επαγγελματική του ζωή. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πάντα κάτι δυσάρεστο. Η έλευση στη ζωή ενός Υδροχόου ενός καινούριου μέλους (παιδί) θα είναι κάτι που του ανατρέπει τα πάντα. Η απόκτηση σπιτιού το ίδιο. Ο χωρισμός ο δικός του ή των γονέων του ή κάποιου παιδιού του το ίδιο. Ο Υδροχόος αυτόν το μήνα θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει το βάθος των σκέψεων, των συναισθημάτων και των αναμνήσεών του και επιτέλους να τα βάλει σε μία τάξη. Η οργάνωση αυτή θα τον δυναμώσει και μάλιστα θα τον αλλάξει ριζικά. Έπειτα η ζωή για εκείνον θα είναι ένα υπέροχο ταξίδι.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι Ιχθείς με τους -7- πλανήτες που προαναφέρονται να επηρεάζουν τις σχέσεις τους με τους άλλους ανθρώπους θα τους δώσουν την ευκαιρία να οικοδομήσουν πάνω σε αυτές. Έτσι όποιος Ιχθείς έχει ως στόχο του το κοινωνικό άνοιγμα είτε για κοινωνικούς λόγους είτε για επαγγελματικούς θα έχει μεγάλη επιτυχία και θα τύχει εξαιρετικής υποστήριξης. Εάν ένας Ιχθείς αυτόν το μήνα θελήσει να συνεργαστεί με άτομα ακόμα και για θέματα κοινά (πολιτική) ή θέματα οικολογίας ή κοινωνικής ισότητας θα μπορέσει ακόμα και να ηγηθεί των εκδηλώσεων. Στον ερωτικό τομέα θα αντιμετωπίσει δυσκολίες αρκετές και θα πέσει θύμα και κουτσομπολιού. Όμως θα έχει την ευκαιρία να χτίσει μία καλή σχέση με το έτερον ήμισυ με την έγκριση και των γονέων. Θα θελήσει επίσης να αναδιαμορφώσει τους στόχους του για την πορεία της οικογενειακής και επαγγελματικής του ζωή με μεγάλη επιτυχία. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΗ 90 11........ ΔΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ "Ατομική Πρόβλεψη για εσάς"

Τηλ. 210 3818035, κινητό: 6984489123, Fax: 2107567833. Αλληλογραφία: Οδυσσεία (Πάλλας). Πλ. Κάνιγγος 2, 10677 Αθήνα Αθήνα. Ε-mail: